Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 4 Äpfel (z.B. Boskop)
- 100 g Marzipan-Rohmasse, grob zerzupft
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 300 g Crème fraîche
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
- 70 g Rosinen
- 50 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50 Min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40 Min
Marzipan-Pudding
2h 20 min
Marzipan-Milchreis
50 Min
Rhabarber-Tiramisu
3 Std.
Tee-Trüffel
2 godz. 30 min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1hod. 35min
Reistorte mit Roter Grütze
3 Std.
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7 Std. 45 Min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1 godz. 20 min