Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
TM5 TM6

Bratapfelauflauf mit Marzipanguss

4.6 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • 4 Äpfel (z.B. Boskop)
  • 100 g Marzipan-Rohmasse, grob zerzupft
  • 2 Eier
  • 50 g Zucker
  • 300 g Crème fraîche
  • 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
  • 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
  • 70 g Rosinen
  • 50 g Mandelstifte

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1437 kJ / 343 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
32 g
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten