Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le cercle à pâtisserie
- 2 blancs d'œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2134.9 kJ / 510.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35p
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Le rose-framboise
5hod.
Bavarois aux trois chocolats
15h
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Entremets façon tiramisu
5hod.
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min