Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 36.4 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Framboisier
1h
Gâteau de Pâques
13h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Entremets façon tiramisu
5h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min