Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2850 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 godz. 45 min
Muffins griottes et chocolat blanc
1h
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Gâteau surprise
12h
Cookies tout chocolat
25 min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 min
Muffins au chocolat
35 min
Muffins aux pépites de chocolat
1h
Brownie chocolat-banane
50 min
Brownie
45 min
Marbré express au chocolat
45 min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min