Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
TM6 TM5 TM31

Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel

4.3 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

La sauce au caramel

  • 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
  • 30 g de crème liquide 30-40% m.g.

Le brownie

  • 3 œufs
  • 150 g de sucre en poudre
  • 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
  • 140 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 150 g de noix de pécan

Voeding
per 1 part
Calorieën
2850 kJ / 686 kcal
Eiwitten
8.7 g
Koolhydraten
49.9 g
Vetten
49 g
Vezels
5.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten