Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2850 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Cookies au chocolat blanc et canneberges
35min
Fondant minute au chocolat
20min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1h 45min
Brownie
45min
Brookie
1h
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Cookies aux 3 chocolats
50min