Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Quinoa
- 50 g Gouda, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 200 g Kidneybohnen, abgetropft
- 80 g gelbe Paprika, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g passierte Tomaten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 145 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Heidelbeer-Schnitten
35 Min
Geröstete Kichererbsen
1 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
1h 15 min
Haferflocken-Gemüse-Riegel
40 Min
Erdäpfel-Reis-Dukaten im Sesam-Mohn-Mantel
35 Min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 Std.
Bohnen-Strudel
1 Std. 10 Min
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1 Std. 10 Min