Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
New England Clam Chowder
45min
Beef Barbacoa
2 Std.
Pozole Verde
2 Std.
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Crispy Coconut Shrimp
20 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Pozole Rojo
2h 5min
Pork and Mushroom Wraps
30min