Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan Pudding
3 Std.
Spaghetti Carbonara
40min
Slow Cooked Oxtail
8h 20 min
Steak Tartare
15 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1hod. 10min
Beef Jungle Curry
1hod.
Italian Wedding Soup
1hod. 15min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Keine Bewertungen
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1hod. 5min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min