Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
oz red jalapeño peppers, stems removed
of 32 oz Fresno chilies, stems removed - 2 ½ oz shallots, cut into pieces
- 8 garlic cloves
- 1 tbsp vegetable oil
- 19 oz canned tomato sauce
- 2 ½ oz rice vinegar
- 2 oz sugar
- 1 oz fish sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 17 kJ / 4 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20p
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Choron Sauce
20p
Harissa sauce
10 dk
Tikka paste
1 Std.
Crêpes with herbs
1 Std.
New England Clam Chowder
45p
Five spice powder
10 dk
Arabian chicken with couscous
45p
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Indian Chicken Curry
45p
Sambal oelek
20p