Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
of 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2059 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au thon
30min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Nouilles sauce verte et rose
20 Min
Patoto petits pois jambon
30min
Coquillettes express
15min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min