![Farfalle aux couleurs italiennes Farfalle aux couleurs italiennes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCC93978-83ED-48DD-B608-F9EC139229E2/Derivates/8cca4957-f3b9-4528-85fb-ebda83838f91.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
of 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2059 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35min
Chèvre-poivron
15min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Pâtes au thon
30min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Salade de pâtes au poulet, poire et roquette
50min
Pesto-tomates confites
15min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min