Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 320 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sel
La farce
- 100 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 200 g de mozzarella, bien égouttée et coupée en morceaux (2 cm)
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 1 blanc d'œuf, légèrement battu
- huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3h 45 min
Cannellonis à la ricotta
55min
Mantì (ravioles turques au bœuf)
45 Min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Pita
3h
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Focaccia croquante
3h
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min