Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 15 g de parmesan
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
La farce
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de mozzarella, émincée en tranches
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 œuf
La pâte
- 130 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 957.1 kJ / 228.6 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 Std. 15 Min
Talmouses au brie
1h 5min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Pains aux quatre fromages
45 Min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 Std.
Panzerotti à la romaine
1h 5min