Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les nems
- 200 g de poivron, coupé en gros morceaux
- 200 g de fenouil, coupé en gros morceaux
- 200 g de courgettes, coupées en tronçons
- 35 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 4 feuilles de brick
- 16 pousses d'épinards frais
La sauce
- 10 g de vinaigre de riz
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 15 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 830 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette de riz aux petits légumes à l'indienne
2h 30min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Mini-calzones végétariennes
2h
Nems veggies
1h 15min
Chaussons aux légumes
40min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1 Std. 40 Min
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1h 15min
Petits chaussons de légumes d'hiver à la cancoillotte
1h 15min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13 Std. 20 Min
Paella végétarienne
50min
Pastilla veggie
1h 15min
Hamburger végétarien
4u. 45min