Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Bagel
1h 10min
Focaccia aux olives
3h
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Crumpets à ma façon
2h 5min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min