Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Pretzels
1 Std. 15 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Focaccia aux olives
3u.