Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Bretzel
1h 10min
Pain indien (naan)
1h 50 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Bretzels sucrés
4h