Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade
- 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse
2 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Focaccia aux olives
3h
Mini-brioches au saucisson
2 Std.
Mini-cakes roquette-gouda et chantilly
1h 15min
Glögg
35 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 Std. 30 Min
Pissaladière
3h
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Focaccia au thym
3h
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min