Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
-
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
-
200
g de gorgonzola, coupé en morceaux
of 200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade
of 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Quiche italienne
1h 5min
Petits pains "chiens"
3 Std.
Sandwichs d'œufs aux champignons
35 Min
Panzerotti à la romaine
1h 5min