Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2670 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Ajvar
1 Std.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14ωρ.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min