Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2670 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6sa 40 dk
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20min
Ajvar
1 Std.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min