![Libanesisches Fladenbrot Libanesisches Fladenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3CB2257-E84B-4B01-B9AE-6201B3F4CF7D/Derivates/B13D0A42-28C0-4F19-A0DE-6D172FC4053F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel frische Germ
- 200 g Wasser
- 85 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, universal
- 1 ¼ TL Salz
- 4 TL Za'atar (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Za´atar-Brot
1h 40min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Sesamkringel - Simit
2h 10 min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Zatar
15 Min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 Std.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1 godz. 25 min