Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rote Paprika (ca. 1200-1400 g), geviertelt, entkernt
- 1 - 2 Auberginen (ca. 500 g), halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3150 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Dip
50 dk
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 Std. 15 Min
Ajvar
1 Std.
Tomatenpaste
30 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1sa 20 dk
Za´atar-Brot
1h 40min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 Std. 10 Min
Paprikacreme
30 Min
Auberginenpüree
30 Min