Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rote Paprika (ca. 1200-1400 g), geviertelt, entkernt
- 1 - 2 Auberginen (ca. 500 g), halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3150 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch
35 Min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6h 40min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 Std. 45 Min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 Std. 10 Min
Ajvar
1h
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 Std.
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 Min