![Rosensorbet mit Zitronensaft - Gülsuyu Karsambaç Rosensorbet mit Zitronensaft - Gülsuyu Karsambaç](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F43BA6C-C152-4EF7-A82C-09F8A50735A1/Derivates/75133AB1-9951-45EF-877F-4041E148D28D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 10 - 15 g Rosenblätter, von 2-3 roten oder rosafarbenen Freilandrosen, ungespritzt
- 220 g Zucker, fein
- 30 g Zitronensaft
- 25 g Rosenwasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13u. 15min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Muhallabieh
3 godz. 20 min
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1ч. 30 мин.
Babas au citron
1ч. 30 мин.
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25 min
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1h 15min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Mokkaeis - Türk Kahvesi Dondurması
8h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min