Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Puderzucker
- 35 g Speisestärke
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 200 g Halva, in kleinen Stücken
- 80 g Tahin
Tahin-Karamell und Fertigstellung
- 120 g Wasser
- 200 g Zucker
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Sahne
- 60 g Tahin
- ¼ TL Meersalzflocken und etwas mehr zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 407 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 godz.
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Gefüllte marokkanische Brote
2 godz. 45 min
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
40 min
Süße Briouats
35min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Rosensorbet mit Zitronensaft - Gülsuyu Karsambaç
4 godz. 45 min
Ma'amoul
1 Std. 30 Min
Garibaldi-Kekse
35min
Zitronensoufflé
45 min
Halva-Eis mit Schokoladensauce und Erdnüssen
9 godz.