Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter-Teig
- 300 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
Ei-Teig
- 250 g Mehl
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser, sehr kalt (Eiswasser)
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 100 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 796 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berliner Ballen
2j 30 menit
Hefewaffeln
50min
Cookie-Torte
1ωρ.
Süße Focaccia mit Haselnüssen
2j 30 menit
Geburtstagstorte
6 godz. 30 min
Focaccia di Mandorla
2h
Jesunder Poschweck
3 godz. 30 min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7 Std.
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3 godz. 15 min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2hod. 10min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13h