Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tagliatelle
- 10 g de feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
La sauce olives et tomates
- 70 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
400
g de tomates de San Marzano, pelées concassées (2-3 cm)
of 400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm) - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 120 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Beignets de filets de perche
1h
Steak tartare
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 min
Gratin de l’armailli
50 min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Vol-au-vent aux quenelles
35 min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1 godz. 5 min
Kouglof rapide
1h 15min
Riz Casimir
45 min