Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ¾ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1300 g Wasser
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 300 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Tomatenmark
- 15 g Balsamico
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer
- 7 - 10 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Gemüserisotto
35min
One Pot Pasta Ratatouille
35min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 min
Ruckzuck-Muffins
30 min
Schnelle Minestrone
20min
Djuvec-Reis
1h
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
Erdäpfelsalat
1h
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min