Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 TL Salz
- 150 g Bergkäse, würzig, in Stücken
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Räßkäse, in Stücken
- 510 - 520 g Weizenmehl, griffig (siehe Tipp)
- 180 - 200 g Milch
- 5 Eier (Größe M)
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 55 - 110 g Butterschmalz
- 200 g Zwiebeln
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4240 kJ / 1013 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Kasnock’n
1ωρ.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Käsespätzle
45min
French Dressing
5 λεπτ.
Erdäpfelsalat
1ωρ.
Semmelknödel
50 λεπτ.
Gebackene Speckknödel
50 λεπτ.
Riebel
3 Std.
Schinken-Käse-Kipferl
1ωρ.
Käse-Omelette mit Spinat
30 λεπτ.
Lustenauer Käsdönnala
2 godz. 30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min