Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Weizenmehl, universal
- 10 g frische Germ
- 250 g Wasser
- 10 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Schnittkäse (z. B. Rheintaler Käse, siehe Tipp), in Stücken
- 500 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Eier (Größe M)
- 25 g Butter, in Stücken
-
60
g Milch
of 60 g Weißwein - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 min
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Torta della nonna
3 godz. 50 min
Erdäpfelwirler
1 Std.
Riebel
3 Std.
Wälder Käsknöpfle
55 min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Funkaküachle
1h 40 min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 godz. 15 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min