![Mandarinenmousse mit weißer Schokolade Mandarinenmousse mit weißer Schokolade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb9080e4-9ea1-4aa1-9bcb-1551505926f6/Derivates/b5bfd3be-38df-4efe-b78a-36dc4be2e00d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 400 g Mandarinen, geschält, in Stücken, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- 70 g Vollrohrzucker (siehe Tipp)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Vanillezucker
- 250 g Topfen
- 3 EL Haselnusskrokant
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Weißes Topfen-Mousse
1u. 10min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30min
Himbeerpudding
35min
Amarettini Schoko-Knusperli
3h
Weihnachtsmandeln
20min
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Currysauce
5 min
Kokoscreme mit Schokolade und Spekulatius
2h 5min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min