Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 400 g Mandarinen, geschält, in Stücken, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- 70 g Vollrohrzucker (siehe Tipp)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Vanillezucker
- 250 g Topfen
- 3 EL Haselnusskrokant
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Kokoscreme mit Schokolade und Spekulatius
2u. 5min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4h
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min
Schokomousse Ruck-Zuck
5min