Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkren
40 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5sa 15 dk
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2 godz.
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 Min
Eier in Dijonnaise
35 Min
Gewürzpaste Asia Style
1 Std.
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26h
Mediterraner Oktopuseintopf
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50 dk
Melanzani-Rotwein-Relish
1 Std. 30 Min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1 Std.