![Schmerstrudel Schmerstrudel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d19b7cb-2141-493a-b2d4-4a0e5c27e83a/Derivates/fe94c450-09ac-4982-95a0-8fa2ae82453d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Gedrehter Mandelkranz
2h 20min
Marillenstrudel
1u. 45min
Zwiebelrelish
1h
B'soffene Kapuziner
1h
Mandelecken (Nussecken)
3h 30 min
Grammelstrudel
1u. 45min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Nussstrudel
2h 30min
Burgenländerkipferl
1u. 25min
Nussbeugerl
1h 55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min