Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1 Std. 30 Min
Bröselknödel
40 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 godz.
Wiener Wurst
25h 30min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Orangenlikör Pralinen
3h
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
4 Std. 30 Min
Spagatkrapfen
11h 50min
Kärntner Kasnudeln
1 godz. 45 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min