Compatibele versies
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème chantilly
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 40 g de sucre vanillé maison
Le crumble
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de cassonade
- 50 g de farine de sarrasin
- 60 g de farine de blé complet
Les fruits au sirop
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 pincées de poivre sauvage, à ajuster en fonction des goûts
- 1 mangue
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 4 clémentines, détaillées en quartiers
- 2 fruits de la Passion
- 1 grenade
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2378.2 kJ / 567.1 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Feuilleté chantilly et fraise
1 godz. 30 min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min