Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 800 g de farine de blé complet, type 110
- 200 g de farine de blé blanche, type 55 ou 65, et un peu pour fariner
- 3 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1490 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4ωρ.
Pain de seigle
5 godz.
Pain de campagne
4ωρ.
Pain complet
5 godz.
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain de campagne
3h 45min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain complet
16h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min