Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di funghi shiitake secchi
of 60 g di funghi porcini secchi - 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 10 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperone verde, a striscioline
- 200 g di peperone rosso, a striscioline
- 200 g di cipolla, a striscioline
- 200 g di cimette di broccolo
- 30 g di salsa di soia
- 40 g di olio di semi di girasole
- 100 g di germogli di soia freschi
- 2 cucchiai di arachidi tostate non salate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Verdure all'orientale
10 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 godz.
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Kig ha farz
Geen beoordelingen
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 godz. 45 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min