Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di funghi shiitake secchi
of 60 g di funghi porcini secchi - 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 10 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperone verde, a striscioline
- 200 g di peperone rosso, a striscioline
- 200 g di cipolla, a striscioline
- 200 g di cimette di broccolo
- 30 g di salsa di soia
- 40 g di olio di semi di girasole
- 100 g di germogli di soia freschi
- 2 cucchiai di arachidi tostate non salate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con soba
55min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Riso al curry gamberi e verdure
40 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Chawan mushi
35 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Yaki Soba
55min
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Pollo alla pechinese
55min
Polpette speziate e noodles
1h 10min