Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 40 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Radicchio, in dünnen Streifen
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne lisce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Lauch-Penne-Pot
30 menit
Polenta mit Pilzragout
45 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Peperoni-Risotto
35 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Pastasalat mit Gemüse
1 godz.
Champignons-Tarte
45 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 menit
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min