Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Milch
- 160 g Wasser
-
1 ½
TL Gemüsebouillon Paste
of 1 ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 2 TL Senf
- 300 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- 3 l Wasser zum Pochieren
- 4 EL Essig
- 8 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- 400 g Mangold, weiss, in feinen Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Apfelmus
20 Min
Gedünstetes-Gemüse
10min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 godz.
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45 Min
Mangold-Crèmesuppe
35 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Gemüsesuppe
25 Min