![Hirsenmehlbrot Hirsenmehlbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/283F488D-C6BA-411D-B4A4-FE96DA6F9597/Derivates/cc512a9d-8736-4f90-94e3-8e25fe1267ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Rohkostsalat
10 Min
UrDinkel Brot
11h
Gedünstetes-Gemüse
10 Min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Glutenfreies Vollkornmehl
5 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Glutenfreie Focaccia
1 Std.
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2klst 50 min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.