Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Knäckebrot
1 godz.
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Karotten-Kichererbsen-Aufstrich
15min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 godz.
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1 Std. 20 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11óra
Vollkornbrot Glutenfrei
4 Std.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1h 10min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min