Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g Fontina, in Stücken (2-3 cm)
-
50
g Greyerzer, in Stücken (2-3 cm)
of 50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm) - 50 g Milch
- 50 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Gnocchi Tricolore
35 dk
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Trenette mit Pesto
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Lauch-Penne-Pot
30min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min