Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, klein gehackt
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tomaten, gehäutet und gehackt, aus der Dose oder frisch
- 200 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen, gewürfelt
- 200 g Rindfleisch, gewürfelt
- 200 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, gewürfelt
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Cognac oder Brandy
- 50 g Mehl
- 200 g Milch
- 24 - 30 Cannelloni, getrocknet
Béchamelsauce
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
- 750 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
Zum Anbräunen
- 50 g geriebener Käse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 29.44 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 27.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Coq au vin
2 Std.
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1 godz.