Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 52.69 g
- Vetten
- 14.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 мин.
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Penne mit Miesmuscheln
1h
Poulet auf roten Peperoni
1ч. 5 мин.
Crevetten Sweet and Sour
40min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Crevettencurry
35min