Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 52.69 g
- Vetten
- 14.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Nasi goreng
50min
Crevettencurry
35 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Linguine mit Riesencrevetten
30 Min
Gemüse-Fideuà
40min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Penne mit Thon
35 Min