Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 140 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Sauce rouille
10 min
Sabayon au citron
15min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12sa 30 dk
Carpaccio de saint-jacques
45min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h