Pavlova aux figues
TM6 TM5

Pavlova aux figues

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

La meringue

  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre

Les figues

  • 12 figues fraîches, coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau

La crème chantilly

  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Voeding
per 1 part
Calorieën
1611 kJ / 385 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
54.8 g
Vetten
17.6 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten