Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Minipavlovas
3h 45min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Pavlova à la grenade
3 Std.
Glace au yaourt, miel et pignon
12 Std. 15 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4h