Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pacchetti di tacchino
- 50 g di pane raffermo a pezzi (3 cm circa)
- 100 g di Parmigiano reggiano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 2 foglie di sedano, lavate
-
100
g di speck a tocchetti (1 cm)
of 100 g di prosciutto crudo a tocchetti (1 cm) - 100 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 15 fette di tacchino sottili (12x10 cm)
- farina tipo 00 q.b.
Friggione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 50.8 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di sedano bianco
15 Min
Palline di ricotta in brodo
1h 15 min
Dado di pollo
50 min
Fiordilatte bolognese
9h 30 min.
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 Min
Club Sandwich al pane nero e speck con cavolo stufato
4 godz.
Carciofi all'aceto light
45 Min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Salsa ai capperi
10 Min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 min
Composta di pomodori e capperi
1h
Gnocco emiliano
4h 50min