Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de cangrejos de río cocidos (aprox. 24 unidades)
- 50 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 9.94 g
- Koolhydraten
- 5.38 g
- Vetten
- 8.73 g
- Vezels
- 1.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas a la riojana
40 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Centollos con cabrales y sidra
1ωρ.
Tigres
1ωρ.
Judiones de la Granja con oreja
30 λεπτ.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 λεπτ.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1ωρ. 10 λεπτ.
Patatas revolconas
40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 λεπτ.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Níscalos guisados
30 λεπτ.