Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en 2 trozos
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de girasol (y 1 cucharada más para la sartén)
- 4 cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso (aprox. 1200 g)
- 300 g de agua
- 350 g de tomates maduros, en cuartos
- 60 g de tomate concentrado
- ½ guindilla fresca (sin semillas)
- 4 pellizcos de sal
- 2 cucharaditas de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas)
- 300 g de zanahoria en trozos (3 cm)
- 100 g de mantequilla de cacahuete
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1887.3 kJ / 451.5 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Curry de lentejas con pollo
30 Min
Sopa vietnamita sin gluten
40 min
Pollo con mantequilla de cacahuete y leche de coco
45 Min
Pollo en salsa de yogur - India
35 min
Gulash con cerveza
1 Std. 10 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40 min
Sopa harira con pollo
1 godz. 25 min
Cerdo thai con arroz y tirabeques
40 min