Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates mûres, coupées en quatre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 feuilles de basilic frais
- 350 g de pâtes sèches, type torsades
- 50 g de fromage, râpé
- 6 tranches de jambon cru, taillées en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1392.7 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 Min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45 Min
Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot
35 Min
Sauce napolitaine
1 Std.
L'incontournable sauce bolognaise
50 Min
Pâtes au thon
30 Min
Pipe rigate gratinés
1 Std.
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 Min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
25 Min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 Min