Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce César
- 40 g de parmesan
- 30 g de jus de citron (le jus d'un demi citron)
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g d'huile neutre
- 150 g de fromage blanc nature
- 3 pincées de poivre moulu
La garniture
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 2 laitues romaines
- 400 g de tomates, coupées en quartiers
-
12
tranches de jambon de poulet
of 2 filets de poulet, préalablement cuits et émincés en fines tranches - 40 g de parmesan en copeaux
- 130 g de croûtons à l'ail, grillés
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4239.2 kJ / 1022.2 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 78.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fajitas de bœuf et guacamole
25min
Salade caesar à la fourme
50min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25min
Salade Caesar light
35min
Salade thaïe au bœuf
1h 30min
Salade de pâtes italienne
35min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40min
Miniwraps de poulet aux épices et cacahuètes
2 Std.
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15min
Bagel saumon fumé et concombre
1 Std. 15 Min
Poulet mariné et pain pita
2h 50min