Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 2 łyżki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżka musztardy
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1000 g wody
- 500 g bobu, świeżego
- 12 pomidorków cherry, przekrojonych na pół
- 12 mini kolb kukurydzy, konserwowych, przekrojonych na pół
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 536.7 kJ / 128.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 95 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille z bobem
1 Std.
Szparagi z soczewicą i salsą verde
45 Min
Hummus z bobu
1 Std.
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1 Std.
Sałatka ze szparagami, młodymi ziemniakami i serem korycińskim
45 Min
Tabbouleh z bobem
50 dk
Sałatka ze szczawiu i fasolki szparagowej
45 Min
Sałatka z białych szparagów
3 Std.
Sałatka z soczewicą i burakiem
45 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 dk
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 Min