Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di mandorle
- 220 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 20 g di liquore
- 1 albume
- 1 g di essenza di mandorla (1 fialetta)
Fichi sciroppati
- 120 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 5 g di succo di limone
- 4 fichi freschi lavati e asciugati, a rondelle
Crema al mascarpone
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 tuorli d'uovo
- 300 g di mascarpone
- 60 g di sciroppo di acero
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3497 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 53.1 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Salsa al gianduia
15min
Salsa al caramello
35 Min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 godz.
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 Min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min