Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cioccolato bianco
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
Mousse alla fragola
- 300 g di fragole in quarti + q.b. per guarnire
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 402 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Delizia alle caramelle toffee
2h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9h 30min
Panna cotta
6h 30min
Éclair all'arancia
7 Std.
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 min
Mousse alla fragola
2h 10min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 godz. 30 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.