Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cioccolato bianco
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
Mousse alla fragola
- 300 g di fragole in quarti + q.b. per guarnire
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 402 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3 godz. 20 min
Cheesecake alla salsa mou
4sa 50 dk
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 godz.
Cioccolatini ripieni al cocco
2sa 30 dk
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Mousse alla fragola
2 godz. 10 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 godz.