![Scallops & Pea Puree Scallops & Pea Puree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc1f9f71-e6b9-4e82-adb1-0c4040601bdc/Derivates/a14685f2-9861-46ee-8f87-cf410e814a6a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Schalotten, halbiert
- 10 g Butter
- 400 g Erbsen, tiefgekühlt
- 150 g Milch
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Muscheln
- 1 TL Zitronensaft, etwas mehr für die Muscheln
- 4 Scheiben Frühstücksspeck
- 8 Jakobsmuscheln
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- schwarze Sesamsamen zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1835 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Key Lime Pie
4h 40min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Orient Express
20 min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Mediterraner Oktopuseintopf
1h 30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Bouillabaisse
1h 25min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min