Mediterraner Oktopuseintopf
TM6

Mediterraner Oktopuseintopf

4.3 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Zwiebeln, geviertelt
  • 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
  • 15 g Olivenöl
  • 30 g Tomatenmark
  • 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
  • 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
  • 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
  • 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
  • 60 g Weißwein
  • 60 g Wasser
  • 50 g schwarze Oliven, entkernt
  • 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (optioneel)
  • 20 g Balsamico
  • 2 TL Oregano, getrocknet
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • ½ - ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1564 kJ / 373 kcal
Eiwitten
32 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten