Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (optioneel)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 λεπτ.
Lammragout
1ωρ.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1ωρ.
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 λεπτ.
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1ωρ.
Scallops & Pea Puree
20 λεπτ.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1ωρ. 10 λεπτ.
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min