Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 dk
Pasta con salsa al tonno
30 dk
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 dk
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 dk
Cornetti con carne macinata
30 dk
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 dk
Carbonara vegetariana
30 dk
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 dk
Penne al tonno
35 dk