Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (optioneel)
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto alla genovese
10min
Impasto per pizza
1h
Parmigiano grattugiato
5min
Crema pasticcera
15min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Polpette al sugo
45min
Pesto alla genovese
20min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Penne al tonno
35min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min