Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (optioneel)
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Impasto per pizza
1 godz.
Albumi montati a neve
5min
Zucchero a velo
5min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Keine Bewertungen
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min