Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano, grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di funghi, freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto alla genovese
20 min
Arancini di riso
3h 5min
Focaccia con pomodori
40 min
Polpette al sugo
45 min
Carciofi alla romana
50 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Lasagne al forno
2h 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Minestrone
45 min
Polpette in salsa spagnola
55 min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min